Verwarming

Wenst u graag een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen of wilt u een herstelling laten uitvoeren aan uw huidige installatie? Met meer als 20 jaar ervaring in de sector staan wij  garant voor het plaatsen van jou nieuwe installatie, alsook het onderhouden van jou huidige installatie.
Hiervoor bieden wij onze vaste klanten de service aan om binnen de 24h geholpen te worden.

Renovatie of nieuwbouw:

Onze firma kan jou als klant helpen met zowel je nieuwbouw installatie alsook je renovatie project.
Wij komen graag ter plaatse voor een kennismakingsgesprek en samen met u als klant werken we een gepast voorstel op maat uit.  Dit kan gaan van een volledige nieuwe installatie met vloerverwarming/radiatoren/leidingwerk tot het vervangen van je bestaande verwarmingsketel.

Door onze jarenlange samenwerking met Atag verwarming mogen wij ons Atag selectdealer noemen.
Met dit selectdealerschap zijn wij altijd up to date van de laatste nieuwe technieken en zijn we in staat om de meest kwaliteitsvolle installaties af te leveren.

Atag verwarming staat al jaren gekend voor de kwaliteitsvolle & duurzame verwarmingsketels. 
Om de kwaliteit van de Atag verwarmingsketels in het licht te zetten geeft Atag een garantie van 15 jaar op de inox wisselaar! Dit is het hart van de ketel.

Wenst u graag meer informatie? Stuur ons een berichtverzoek en we plannen een vrijblijvend bezoek in. We overlopen samen wat we voor jullie kunnen betekenen.